Prijava

Lasersko sečenje

lasersko secenje 
Laserski snop ima debiljnu od 0.25mm što nam dozvoljava da vršimo vrlo precizna laserska sečenja. Složeni oblici i precizni rezovi ne predstavljaju izazov za lasere najnovije generacije. Sve što je potrebno jeste da nam pošaljete ili donesete pripremljen crtež u  odgovarajućem digitalnom formatu.
    Format mora da bude vektorski odradjen 1:1. Podržani su formati programa Corel Draw  i Adobe Ilustrator.
Linija secenja mora da bude hairline u protivnom Laser ce da je gravira.
Poželjno je da crteži imaju ekstenziju (cdr,eps,ai )

Ukoliko planirate da donesete svoj materijal na lasersko secenja preporučujemo Vam da na crtežu ostavite marginu od 3mm kako bi se izbegla oštećenja i umanjila mogućnost greške prilikom sečenja na laseru. Radna povrsina masine je 300mm x 600mm lasersko secenje Klirita,Plexiglasa,Lepenka do 2mm,Hamer jelkica,Pet folija ,Balza ...
Usluzno lasersko secenje naplaćuje se po minuti rada lasera za sva dodatna pitanja u vezi laserskog secenja kontaktirajte nas na e-mail ili kontakt tel.

Napomena

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.
Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda i samih cena, ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez greške.
Svi artikli prikazani na sajtu su deo naše ponude i ne podrazumeva se da su dostupni u svakom trenutku. Respoloživost robe možete proveriti e-mail-om akrilart1@gmail.com ili na tel 0638198501